Nathalie

Ik mag de Biotoop al ruim 6 jaar mijn thuis noemen, heel fijn! Ik ben vlak voor het maken van de foto’s verhuisd naar deze ruimte op het zuiden. Veel hoefde ik er niet aan te doen want een vorige bewoner heeft zich uitgeleefd met hout en er iets prachtigs van gemaakt. Ik heb kleur toegevoegd en de keuken meegenomen. Mijn seventies droomkeuken komt ook weer van mede toopers, het aanrechtblad is gemaakt van oude labtafels. Zo sprokkel je steeds wat bij elkaar, wat typisch is voor de Biotoop. Heb je iets nodig? Grote kans dat het met een oproepje op Facebook of een bezoekje aan de weggeefwinkel geregeld is. Kan je gelijk even gluren bij de buren tijdens het halen.

Dat gezellige sfeertje is heel waardevol vind ik. Net als de prachtige groene omgeving waar ik niet alleen uitzicht op heb, maar ook lekker doorheen kan wandelen. Ik werk hier ook op de buitenschoolse opvang en het is heerlijk om met die kinderen naar buiten te gaan. Lekker hutten bouwen of op rooftocht in de bosjes.

Als we geluk hebben komt Sushi ook nog even knuffelen; de kat waar ik voor mag zorgen tot de vorige bewoonster hem op komt halen om mee te nemen naar Spanje. Het was even spannend om hem kennis te laten maken met hamster Vladimir, maar inmiddels is ie eraan gewend. Het thuis illustreren is wel een uitdaging geworden aangezien Sushi graag in de buurt ligt. En het liefst natuurlijk OP papier of tekenmateriaal. Gelukkig is hij met mooi weer veel buiten te vinden. Dan slaapt hij lepeltje lepeltje met de cactussen van de buurman.