Actuele storingen

Op deze pagina vind je actuele info over storingen in het ketelhuis van De Biotoop! Het is goed om te weten dat de storing vanuit de ketel per e-mail gemeld wordt aan de technische dienst. Een storing wordt daarna geschat in de categorie “grote storing” of “kleine storing

Hieronder lees je wat dit betekent voor jouw ruimte. Ervaar je problemen met je radiatoren en staat er hieronder geen storing gemeld? Geef het dan door aan je gangster!

Huidige meldingen

We hebben twee houtkachels in De Biotoop, gedoopt “Bert” en “Ernie”. Ze zorgen voor de verwarming van onze radiatoren, een storing in één van beide kachels kan er dan ook voor zorgen dat je minder comfort ervaart en koude radiatoren hebt. Hoe kouder het buiten is, des te meer merk je binnen van de uitval van één kachel.

Bert: ingeschakeld

13 nov: houtkachels aan i.v.m. onderhoud aan gaskachel

Ernie: storing verholpen

18 nov: warmt weer op.

Ervaar je problemen met je radiatoren, en staat er hierboven geen storing gemeld? Geef het dan door aan je gangster!

 

Wat betekent een kleine of grote storing in de praktijk?

Een kleine storing is in de meeste gevallen met een handmatige actie zoals het opnieuw opstarten van de ketel in kwestie verholpen, het kan echter zijn dat een storing zich midden in de nacht voordoet en het dus flink kan afkoelen voordat de reset heeft plaatsgevonden en de storing verholpen is. Een kleine storing wordt vrijwel altijd dezelfde dag verholpen, echter kan het wel even duren voordat het hele systeem weer terug is op de gewenste temperatuur.

In het geval van een grote storing is het veelal zo dat de ketel af moet koelen voordat herstelwerkzaamheden t.b.v. het verhelpen van de storing ingezet kunnen worden. In dit geval kan een storing vrijwel nooit dezelfde dag opgelost worden en hebben we dus langer last van een koude of minder warme radiator.

 

Help mee en bespaar!

Samen besparen is deze winter belangrijker dan ooit! Klik hieronder op “lees meer” om te zien wat jij kunt doen!

Lees meer