Anco, Iris, Loïs en Luuk

Het is hier een komen en gaan van vrienden, buren en vrienden en vriendinnetjes van mijn kinderen en af en toe familie en soms zelfs onbekenden, het is in elk geval geen moment saai, eerder dynamisch. Voor een ander sta ik graag klaar, alleen ben je immers nergens. Dit heb ik zelf ervaren door de vele hulp die ik destijds kreeg tijdens het verbouwen van deze toegewezen ruimte en het opnieuw beginnen na een scheiding.
Op 1 oktober 2013 kreeg ik de sleutel en op 23 november sliepen we voor het eerst in de Biotoop. Het wonen in de Biotoop bevalt ons zeer goed vanwege de diversiteit en de vele talenten en de mooie natuur.

Als ondernemer ben ik vanuit Anenco sinds 2015 fulltime als allround klusser actief, daarnaast verleen ik kleinschalig administratieve ondersteuning aan bedrijven en particulieren.

Mijn kinderen zijn hier de helft van de week, we hebben de grootste lol samen. Gamen, films kijken en natuurlijk mag de sjoelbak niet ontbreken net als de pooltafel. Gezelligheid, en samen lekker eten, dat is toch wel waar het om draait bij ons thuis.

Ik zou zeggen, klop eens aan en daag ons uit voor een potje. We maken de pooltafel dan graag even vrij van wasgoed.