Parkeren

Hieronder vind je enkele belangrijke regels met betrekking tot het parkeren op het terrein van de Biotoop.

Parkeren op het terrein van De Biotoop is enkel toegankelijk voor residenten met een zichtbare parkeerkaart. Als je geen parkeerkaart hebt, moet je je voertuig parkeren op het parkeerterrein aan de overkant van de Kerklaan. We vragen je om bezoekers ook te verwijzen naar dit parkeerterrein. Route naar het parkeerterrein:

Plan je route met Google Maps

De zes parkeerafspraken

  1. Parkeren op het terrein is enkel voor residenten van De Biotoop (met zichtbare parkeerkaart, verkrijgbaar via je gangster).
  2. Verwijs bezoekers naar het parkeerterrein aan de overkant van de Kerklaan.
  3. Alleen parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken (er wordt gewerkt aan nieuwe lijnen).
  4. Parkeervakken vol? Of heb je je auto niet vaak of voor de deur nodig? Parkeer op het parkeerterrein aan de overkant van de Kerklaan.
  5. Nooit parkeren op of langs wegen
  6. Niet langer dan nodig op laad en los plekken parkeren.

Parkeervakken

Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor iedereen (ook passerende vrachtwagens), vragen we je om alleen te parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken. De vakken worden binnekort opnieuw ingetekend en voorzien van witte strepen. Maar ook nu al geldt, niet op/langs de weg parkeren. Als deze vakken vol zijn, kunt je je auto parkeren op het parkeerterrein aan de overkant van de Kerklaan. Parkeer alstublieft nooit op of langs de wegen, bij twijfel, kies voor het parkeerterrein aan de overzijde van de Kerklaan.

Laden en lossen

Tot slot willen we je vragen om je auto niet langer dan nodig is op laad- en losplekken te parkeren. Hierdoor kunnen andere bewoners of bezoekers hun goederen niet laden en lossen. Door deze regels te volgen, kunnen we samen zorgen voor een veilig en georganiseerd parkeerbeleid op De Biotoop.

Bedankt!

Route naar de parkeerplaats

Navigeer met onderstaande knop naar de bezoekersparkeerplaats.

Route plannen