Agenda

Workshops, optredens, lezingen – op de Biotoop is van alles te zien en te doen. Bekijk hier onze agenda voor de komende tijd of zoek op een evenement of categorie.

Let op! Door de pandemie is het agenda aanbod in de Biotoop nog gering, zodra we weer meer activiteiten kunnen organiseren wordt de agenda aangevuld.

Zelf een activiteit organiseren in de Biotoop? Bekijk de mogelijkheden

November
2021
08 november 2021

Trauma sensitieve Mindfulness

Lichaamsintelligentie en meditatie benutten in je dagelijks leven

Neuro-fysiologie en balans
Als we in balans zijn, dan zorgt ons autonome zenuwstelsel ervoor dat we actief en levendig kunnen zijn, en dat we ook weer kunnen ontspannen. We ervaren een soort ‘levensgemak’, waarin we soepel kunnen omgaan met uitdagingen en tegenslag.
Soms raken we uit balans door werkdruk, zorg, rouw of ingrijpende ervaringen. Door roofbouw en emoties raakt het natuurlijke ritme van ons zenuwstelsel verstoord. Ook onverwerkte ervaringen kunnen invloed uitoefenen op onze veerkracht.

Soepeler en vitaler leven

In deze speciale versie van de Mindfulness training leer je om meer innerlijke rust en vitaliteit te ontwikkelen. Ook als er veel stress, gevoeligheid of onveiligheid is (of was) in je leven. Je ontwikkelt meer lichaamsbewustzijn, ruimer denkvermogen en balans.

Ook voor professionals

We hebben allemaal gebieden waarbij we spanning of gevoeligheid ervaren. Het is waardevol om ons zenuwstelsel beter te leren begrijpen en reguleren. Ook als je werkt als professional met kinderen, jongeren of volwassenen, is het zinvol om deze neuro-fysiologische kennis te leren toepassen – bij jezelf en bij mensen waarmee je werkt.

Welkom voor deze training (bestaande uit 8 lessen) in Vleugel G, bij ervaren Mindfulness- en Compassietrainer Hantzen Stevenson.

Bekijken
30 november 2021

Fotocursus (gevorderden) - 4 lessen

Tijdens de fotocursus voor gevorderden gaan we in 4 lessen met een klein groepje mensen op zoek naar verdieping op 3 specifieke onderdelen: compositite, beeldtaal en flitstechiek. Om aan te sluiten bij de groep van gevorderden is basiskennis over de werking van sluitertijd en diafragma een vereiste. Wil je die kennis opdoen voorafgaand aan deze cursus kan dat tijdens 2 tot 3 privélessen (op afspraak).

Gevorderden cursus fotografie

  • Theorie en praktijk
  • Kleine groep
  • Wekelijks oefeningen mee naar huis
  • Ruimte voor vragen en persoonlijk begeleiding
  • 4 lessen van gemiddeld 2 uur (elke avond verschilt dit een klein beetje)

Kosten €395,- per persoon

Aanmelden of vragen over deze cursus? Stuur een e-mail naar info@publiek.com

Bekijken
Mei
2022
22 mei 2022

BiotOpendag

Alvast een kleine vooraankondiging, zie het als een “save the date!”. Op 22 mei 2022 openen meer dan 100 creatieve ondernemingen hun deuren. Bezoek de BiotOpendag, kijk, luister en ontdek wat de Biotoop en haar residenten te bieden heeft.

Kunst, cultuur, ambacht, ontwerp en innovatie.

Toegang: Gratis!
Tip: Kom met de trein, bus, fiets of lopend!

Tijd: 11:00uur tot 18:00uur

Bekijken

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien kunnen wij jou verder helpen, kom met ons in contact via dit formulier.

NIET GEVONDEN NAAR WAT JE ZOCHT? || AANBOD

Resident? Meld je aan!

Heb jij al een ruimte in de Biotoop maar nog geen persoonlijk profiel? Meld je dan nu aan om te verschijnen op de aanbod pagina.

Aanmelden