Agenda

Workshops, optredens, lezingen – op de Biotoop is van alles te zien en te doen. Bekijk hier onze agenda voor de komende tijd of zoek op een evenement of categorie.

Let op! Door de pandemie is het agenda aanbod in de Biotoop nog gering, zodra we weer meer activiteiten kunnen organiseren wordt de agenda aangevuld.

Zelf een activiteit organiseren in de Biotoop? Bekijk de mogelijkheden

Augustus
2021
16 augustus 2021

Zomercursus MINDFULNESS EN ZELFCOMPASSIE

BEHOEFTE AAN STILTE EN VERDIEPING?
5-daagse zomertraining, met meditatie, stilte en (zelf)compassie. Herstel je veerkracht en balans, leer warmer omgaan met (zelf)kritiek, ambitie en emoties.

Welkom voor deze mooie zomertraining in Vleugel G van de Biotoop, bij ervaren Mindfulness- en Compassietrainer Hantzen Stevenson.

Bekijken
September
2021
05 september 2021

OPEN LESSEN Mindfulness en Compassie

Meer weten over Mindfulness en Compassie-trainingen? Welkom op 5 september bij de Open Lessen van Mindfulness Haren | Hantzen Stevenson.

PROGRAMMA 09.45-10.15 Stress- en burnout-coaching (info)
10.30-11.30 Mindfulness
12.00-13.00 Compassie
13.30-14.30 Trauma Sensitieve Mindfulness

Vrij entree, na aanmelding (uiterlijk 4 september)

NB. De deuren van Vleugel G zijn 10 minuten voor aanvang geopend en tijdens de lessen gesloten. De andere gebouwen van de Biotoop zijn deze dag niet voor publiek geopend.

Bekijken
25 september 2021

Burendag

Kennismaken, een kop koffie drinken, genieten van een heerlijk taartje en samenwerken aan meer huisjes voor de bewoners van alle natuur om ons heen. Schuif aan tijdens de burendag en help mee met de bouw van Vogel- Eekhoorn- en Vleermuishuisjes.

In de Openkas op het biotoopterrein gaan we aan de slag met zelfgemaakte bouwpakketten, kies zelf of je aan de slag gaat voor de vleermuizen, eekhoorns of de vogels in en om ons terrein. Na de bouw van de huisjes zoeken we samen een geschikte plek in de buurt om de huisjes op te hangen.

Meedoen? Geef aan met hoeveel mensen je wilt komen, we proberen voor iedere buur een bouwpakket klaar te leggen. Aanmelden? Vul hieronder je gegevens in.

Bekijken
Mei
2022
22 mei 2022

BiotOpendag

Alvast een kleine vooraankondiging, zie het als een "save the date!". Op 22 mei 2022 openen meer dan 100 creatieve ondernemingen hun deuren. Bezoek de BiotOpendag, kijk, luister en ontdek wat de Biotoop en haar residenten te bieden heeft.

Kunst, cultuur, ambacht, ontwerp en innovatie.

Toegang: Gratis!
Tip: Kom met de trein, bus, fiets of lopend!

Tijd: 11:00uur tot 18:00uur

Bekijken

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien kunnen wij jou verder helpen, kom met ons in contact via dit formulier.

NIET GEVONDEN NAAR WAT JE ZOCHT? || AANBOD

Resident? Meld je aan!

Heb jij al een ruimte in de Biotoop maar nog geen persoonlijk profiel? Meld je dan nu aan om te verschijnen op de aanbod pagina.

Aanmelden