Agenda

Workshops, optredens, lezingen – op de Biotoop is van alles te zien en te doen. Bekijk hier onze agenda voor de komende tijd of zoek op een evenement of categorie.

Let op! Door de pandemie is het agenda aanbod in de Biotoop nog gering, zodra we weer meer activiteiten kunnen organiseren wordt de agenda aangevuld.

Zelf een activiteit organiseren in de Biotoop? Bekijk de mogelijkheden

Juni
2021
25 juni 2021

Zomercursus schilderen, privé of groep

Het mag weer! Om even lekker op gang te komen voordat in september de najaarscursussen van start gaan, biedt Atelier van Thiel voor de zomermaanden een flexibel pakket schilderlessen aan: privélessen, schildercursussen en – op verzoek – schilderworkshops.

Deskundige begeleiding van een veelzijdig kunstenaar, kleine groepen, een ruim en licht atelier op de begane grond, koffie, thee en – last but not least – een plezierige sfeer.

Welkom!

Bekijken
26 juni 2021

Een dagje resetten, met mindfulness en compassie

HERSTEL JE BALANS
Een dag om te ‘resetten’, met meditaties en stressregulerende oefeningen voor balans, gezondheid en plezier. Neem als je wil een vriend(in) mee, om later ook thuis te kunnen oefenen!

Hantzen Stevenson is een ervaren Mindfulnesstrainer, Stress- en Burn-outcoach, Lichaamsgericht psychotherapeute en Supervisor.

Bekijken
Juli
2021
12 juli 2021

Wat kan?! #bioTOPvakantie

De bioTOPvakantie wordt deze zomer heel anders dan anders. Een mix van workshops en leuke thuisopdrachten onder de noemer “Wat kan?!” 12 - 17 juli op biotoop. De inschrijving is geopend. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar in en om Haren. 12 - 17 juli 2021

Bekijken
Augustus
2021
16 augustus 2021

Zomercursus MINDFULNESS EN ZELFCOMPASSIE

BEHOEFTE AAN STILTE EN VERDIEPING?
5-daagse zomertraining, met meditatie, stilte en (zelf)compassie. Herstel je veerkracht en balans, leer warmer omgaan met (zelf)kritiek, ambitie en emoties.

Welkom voor deze mooie zomertraining in Vleugel G van de Biotoop, bij ervaren Mindfulness- en Compassietrainer Hantzen Stevenson.

Bekijken
September
2021
05 september 2021

OPEN LESSEN Mindfulness en Compassie

Meer weten over Mindfulness en Compassie-trainingen? Welkom op 5 september bij de Open Lessen van Mindfulness Haren | Hantzen Stevenson.

PROGRAMMA 09.45-10.15 Stress- en burnout-coaching (info)
10.30-11.30 Mindfulness
12.00-13.00 Compassie
13.30-14.30 Trauma Sensitieve Mindfulness

Vrij entree, na aanmelding (uiterlijk 4 september)

NB. De deuren van Vleugel G zijn 10 minuten voor aanvang geopend en tijdens de lessen gesloten. De andere gebouwen van de Biotoop zijn deze dag niet voor publiek geopend.

Bekijken

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien kunnen wij jou verder helpen, kom met ons in contact via dit formulier.

NIET GEVONDEN NAAR WAT JE ZOCHT? || AANBOD

Resident? Meld je aan!

Heb jij al een ruimte in de Biotoop maar nog geen persoonlijk profiel? Meld je dan nu aan om te verschijnen op de aanbod pagina.

Aanmelden