Portretten van bewoners

De bewoners van de Biotoop zijn net zo divers als het mooie terrein waarop we leven. Maak kennis met de Biotopers en ontdek hoe zij in hun unieke woningen op hun eigen wijze leven, in een groeiende fotoserie over wonen in de Biotoop.

Niels

Ik woon alleen in de Biotoop, behalve op woensdag en donderdag, die dagen is Jelco -mijn broer- er ook.

Bekijken

Paul

Ik woon al sinds 2013 in de Biotoop, ik heb een fijne plek in het groen.

Bekijken

Anke

Ik woon in een voormalig hoogleraarskamer plus secretariaat. Het grappige is dat een aantal van mijn vrienden al bekend was met mijn woonruimte, omdat ze hier ooit hun tentamenbriefjes moesten ophalen.

Bekijken

Karin en Maya

Wij hebben een verhoging in onze woonruimte gebouwd, met onbewerkt hout. Daardoor slapen we boven en koken beneden, met de ruimte die je hebt in de biotoop kun je bijzondere dingen doen.

Bekijken

Saskia

Van een oud biologie lokaal heb ik mijn droomplek gemaakt met geupcyclede spullen en gebruikt steigerhout. Mijn plantenwand is een work-in-progress en ik houd een hoek in mijn woonruimte vrij voor het schilderen van grote realistische portretten. In een andere vleugel van de Biotoop werk ik in het bedrijf OneDayArtist. Je zou kunnen stellen dat ik deze plek bijna niet verlaat, maar dat is gelukkig niet het geval. Ik had verwacht de stad meer te missen, maar je kan hier prima allerlei soorten van gezelligheid creëren met zoveel buren. Hoe langer ik hier woon en werk, hoe meer je ontdekt hoeveel bedrijven en bewoners met én voor elkaar werk genereren. Dat is toch wel bijzonder, vind ik. Er zit een vrij hoge gunfactor in iedereen.

Bekijken

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien kunnen wij jou verder helpen, kom met ons in contact via dit formulier.

NIET GEVONDEN NAAR WAT JE ZOCHT? || AANBOD

Resident? Meld je aan!

Heb jij al een ruimte in de Biotoop maar nog geen persoonlijk profiel? Meld je dan nu aan om te verschijnen op de aanbod pagina.

Aanmelden