19 april 2021

De Biotoop heeft een nieuwe website!

De nieuwe website is meer gericht op het vindbaar maken van alles wat de Biotoop te bieden heeft. Ook is het makkelijker om je weg te vinden naar én op het terrein.

Aanbod van residenten makkelijker vindbaar

Wat de Biotoop maakt zijn haar residenten. Hun aanbod is divers, uniek en soms onderbelicht. Zonde, want je kunt vrijwel ieder project en vraagstuk bij iemand in de Biotoop kwijt.

Dit vraagt om een handig overzicht van het aanbod van al deze residenten. Door slimme filter- en zoekfuncties en contactmogelijkheden proberen we vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Bekijk hier het aanbod.

Ben je resident en sta je er nog niet tussen? Meld je dan hier aan: biotoop.org/aanmelden/

Wegwijs worden in en om de Biotoop

Iedereen die op het grote Biotoop-terrein is geweest herkent dat het even zoeken kan zijn. Waar moet ik parkeren? Waar is de ingang? Alle residenten hebben daarom nu een eigen plattegrond met de dichtstbijzijnde ingang. Ook staan de contactgegevens duidelijk aangegeven.

Voor belangrijke zaken die mensen regelmatig zoeken zijn grote knoppen op de homepage geplaatst. Dat maakt het wel zo makkelijk.

Nieuws, sterke verhalen, video’s en Biotopers in de media.

Er gebeurt een heleboel in en om de Biotoop. Onder nieuws vind je daarom meer dan alleen nieuws over de Biotoop zelf. Als er Biotopers in de media verschijnen dan laten we dat hier weten, er worden leuke short video’s gemaakt en zijn er verschillende samenwerkingen tussen Biotopers waar we sterke verhalen over schrijven.

Kom je als Biotoper in de media of heb je een leuk sterk verhaal? Laat het vooral weten aan het PR-team.

Portretten van bewoners

Veel mensen zijn benieuwd naar hoe mensen wonen in de Biotoop. Daarom is er een speciale rubriek waarin je een kijkje kan nemen in de ruimten van mensen die in de Biotoop wonen. In de loop van de tijd zullen er meer portretten worden geplaatst. Bekijk de portretten.

Wacht, er komt meer

Gezien huidige situatie worden er weinig evenementen en workshops georganiseerd. Daarom is de agenda nog even niet zichtbaar. Zodra er weer meer te doen is zal er ook een agenda verschijnen op de website. Hierin vind je allerlei workshops en andere evenementen die residenten aanbieden.

In de loop van de tijd wordt de website verder uitgebreid. Dit zal via verschillende kanalen worden gecommuniceerd, zodat iedereen op de hoogte is.