P+R, pendelbus, fiets en parkeren

De BiotOPENdag van 2022 belooft weer een feest te worden, we krijgen al ontzettend veel leuke reacties van mensen die op bezoek komen. Om jullie allemaal goed te kunnen ontvangen is het belangrijk om te weten van hoe en wat omtrent vervoer en parkeren. Dat begint met een oproepje van onze zijde: kom op de fiets, als het kan!

Kom op de fiets!

Kom je op bezoek? Dan raden we je aan om op de fiets te komen, lekker gezond en we hebben ontzettend veel fietsparkeerplaatsen op het terrein vrij gemaakt voor bezoekers. Voor de deur je fiets parkeren dus! Goed om te weten, er zijn constant mensen aanwezig in de omgeving van de fietsenrekken, dus je stalen ros wordt niet zomaar gestolen 😉

Toch met de auto?

Kom je van ver en is de auto een must? Parkeer je wagen dan op de P+R in Haren, langs de A28, en stap op de pendelbus van het busmuseum! De pendelbus rijd af en aan en zet je voor de deur van de Biotoop af. We hebben een 4 meter hoge, witte beachflag geplaatst bij de busstop op de P+R in Haren zodat jij weet waar je kunt wachten op de bus, het duurt nooit lang, een ritje duurt ongeveer 10 min.

Parkeren bij de Biotoop

Parkeren bij de Biotoop is niet mogelijk, er is ruimte om minder validen bij het gebouw uit te laten stappen, parkeermogelijkheid is er niet. Ons eigen terrein is tijdens de opendag autovrij en dat betekent dat het overgrote deel van de parkeerplaats aan de overzijde van de kerklaan in gebruik zal zijn door de residenten van de Biotoop, allen worden die dag verzocht hun auto van het terrein af te halen.

Dagprogramma BiotOPENdag

Terug naar het overzicht met alle activiteiten? Klik hier!

Dagprogramma