Vruchtbare samenwerking: Boer Gijs en marketing expert Suze

Terug naar overzicht
Vruchtbare samenwerking: Boer Gijs en marketing expert Suze

Suze en Gijs. Ze troffen elkaar in de Biotoop en hier bloeide een vruchtbare samenwerking uit.

Suze en Gijs. Ze troffen elkaar in de Biotoop en hier bloeide een vruchtbare samenwerking uit.


Gijs wil genoeg leden voor zijn zelfoogsttuin


Gijs Nauta heeft op het terrein van de Biotoop zelfoogsttuin Het Proefveld. Een zelfoogsttuin is een tuin waarbij je zelf je groenten oogst. Gijs zorgt voor een teeltplan, zaait, onderhoudt en stuurt wekelijks een ‘oogst-agenda’ per mail naar zijn leden. In de oogst-agenda staat wat je kunt oogsten.
“Marketing schiet er vaak bij in"

Gijs Nauta - Boer zelfoogsttuin

Als je lid bent van de zelfoogsttuin krijg je een oogst-agenda en mag je oogsten. De tuin had veel meer capaciteit dan leden en Gijs heeft genoeg leden nodig om er goed van rond te kunnen komen. De marketing schiet er alleen vaak bij in.Suze wil een voorbeeldproject voor haar eigen marketing


Suze van der Lijke startte vorig jaar haar eigen marketingbureau genaamd Green Marketers. Ze helpt organisaties met een duidelijke duurzame insteek met hun marketing. Ze werkt voornamelijk aan websites, maar bedenkt ook leuke acties.
“Als marketingbureau moet je laten zien dat je goed werk levert."

Suze van der Lijke - Marketing expert

Als marketingbureau moet je laten zien dat je goed werk levert. Het komt uit je netwerk en dus moet je voorbeelden hebben van succesvolle projecten hebt. Maar hoe doe je dat dan als je net begint en geen projecten heb?. Suze vroeg aan Gijs of ze mocht helpen bij zijn marketing zodat ze dit kon gebruiken als voorbeeldproject.


40 nieuwe leden binnen 4 maanden en een voorbeeldproject


Suze heeft met inbreng van Gijs de bestaande website aangepast. Het aanbod is duidelijker neergezet en de manier van aanmelden makkelijker gemaakt.


“Sinds de website is aangepast stromen de aanmeldingen binnen"

Gijs Nauta - Boer zelfoogsttuin 

Vervolgens heeft een spandoek langs het fietspad er voor gezorgd dat er veel meer mensen naar de website kwamen en zich gingen aanmelden.


Vier maanden na de start van de samenwerking had de zelfoogsttuin van Gijs er 40 nieuwe leden bij. En daarmee had Suze een heel mooi succesvol project dat ze op een speciale pagina heeft gezet waarmee ze potentiële klanten benaderde.


Een vruchtbare samenwerking kan je wel zeggen!
Benieuwd naar de websites van Suze en Gijs?


www.green-marketers.com


www.zelfoogsttuin.nl