Myrthe & Ivo

Ik word heel blij van de Biotoop. De vrijheid om je eigen plek in te richten maar ook het sociale mini-dorpje wat de Biotoop voor mij is; en dat aan de rand van de stad, midden in het groen. Ik voel me hier echt thuis.

Een leuke betaalbare plek samen met mijn hond Ivo, dat was mijn doel toen ik ging zoeken naar een nieuw huis. Nadat ik funda bezocht en op ‘zoeken’ klikte, rolde er alleen garageboxen uit. Het was duidelijk dat wat ik zocht, via een andere weg gevonden moest worden. Met veel plezier heb ik de twee nog onaangepaste kantoren die ik tot mijn beschikking kreeg omgebouwd tot mijn droomhuis. Ik ben een doe-het-zelver en kom uit een doe-het-zelver-nest. Bijna alles is voor een habbekrats bij elkaar gesprokkeld en zelfgemaakt.

Ik werk als organisator van festivals en concerten, treed op als celliste en doe de zakelijke leiding van een jonge agency voor niche-kunstenaars. Verder ben ik eigenaar van Kattenkwaad, waarmee ik teambuilding evenementen en coaching wil gaan geven. Om dit te gaan kunnen volg ik momenteel een opleiding tot NLP coach als aanvulling op mijn organisatorische en creatieve achtergrond.

Aan de ene kant ben ik een technische organisator, en aan de andere kant een dromerige celliste. In mijn werk, maar ook privé zoek ik altijd naar een balans tussen dromen en doen, en ik denk dat hoe mijn huis nu is, daar een mooi resultaat van is.
Momenteel ben ik bijna klaar, alleen nog de douchekop en mijn acrobatiek-doeken ophangen. En dan komt er vast nog van alles wat ik nog niet bedacht heb, dat kan gewoon.