Sandra de Jong - Storybranding en communicatie

Terug naar bedrijven
Sandra de Jong - Storybranding en communicatie
000-seq-sandra_2_4_45_pro.jpg

Als ondernemer met idealen wil je je verhaal aan de wereld vertellen. Maar hoe doe je dat op zo'n manier dat het klopt en werkt?

Als tekstschrijver en marketing-adviseur help ik je om herkenbaar te zijn en verbinding te leggen met je doelgroep. Zónder gebakken lucht. Als je intenties kloppen, hoef je je namelijk per definitie niet mooier voor te doen dan je bent. Juíst door je werkelijke verhaal te delen, maak en houd je verbinding met je klanten.

Ik help je bij de balans tussen heldere begrijpelijkheid en eerlijke oprechtheid. Die balans is altijd aan de orde bij integere marketing-communicatie en branding. Als je niet focust op de jouw onderscheidende kenmerken, dan snapt de ander je niet. Dan kan jouw klant niet herkennen wat je anders maakt dan de rest. Maar als je alléén je spotlight laat schijnen op je onderscheidende kenmerken, schets je een te eenzijdig en niet menselijk beeld.

Ik help je om inzicht te krijgen in die balans, en om keuzes te maken die zorgen voor verbinding en enthousiasme bij jouw doelgroep. Zichtbaarheid heeft alleen waarde als er iets te zien is wat herkenbaar is.

Hoe kan ik je helpen?
- Storybranding
- Strategisch communiatie-advies
- Integere marketing
- Tekstschrijver
- Profilerings-coaching
- Website-trajecten

Wie ik ben?
- Ruim 15 jaar ervaring in marketing-communicatie in de duurzame sector
- Druk en enthousiast met mijn klanten, waardoor mijn eigen site nog niet af is (verwachting: mei/juni 2019)
- Te volgen op LinkedIn