CuraSon-Stem Healing

Terug naar bedrijven
CuraSon-Stem Healing
000-seq-logo_curason_web_1_petit.jpg

Mijn Stem Healing praktijk is gebaseerd op de Soul Voice methode die op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau werkt.

Het uitgangspunt is dat alles trilling is en dat we de stem (van de therapeut, de klant of allebei) kunnen gebruiken om de trilling in het lichaam te beinvloeden tot op celniveau. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld emotionele blokkades behandelen, rouwprocessen, burn-out, depressie, oude patronen en negatieve overtuigingen loslaten en reprogrammeren, fysieke klachten behandelen zoals rugpijn en hoofdpijn…maar we kunnen ook met organen en klieren werken.

We kunnen ook werken aan thema's als gebrek aan een doel in het leven; meer in contact met jezelf en met je gevoel komen; in je kracht staan; werken aan je authentieke zelf. Tijdens een individuele sessie ga ik voor de klant sounden, of de klant begeleiden om zelf geluid te geven aan wat er in je leeft en geuit wil worden. Wat in jouw lichaam niet thuishoort wordt er uitgeklonken, waarna er ruimte komt voor de harmonieuze klanken die je lichaam nodig heeft.

Ik help je graag je weg te vinden en jezelf te bevrijden, herontdekken, hervinden om de beste, authentieke versie van jezelf te zijn, met alle facetten en kleuren die je in je hebt. Voor een zinvol leven van vrijheid, spontaniteit en levenslust!


CuraSon

Stem Healing

Olga Currás Freixes