Sjamanistische trancereis - basiscursus van 5x

Terug naar overzicht
10-02-2020

Tijdens de eerste avond gaan we opzoek naar jouw krachtdier, het dier dat jou tijdens je volgende reizen zal vergezellen als gids en beschermer. In de volgende drie avonden verkennen we de beneden-, midden- en boven wereld met zijn inwoners en energieën. De laatste avond kun je zelf een vraag inbrengen over iets in je leven waar je meer inzicht in wilt krijgen en ga je op onderzoek uit. De trance van een sjamanistische trancereis die we hier beoefenen kenmerkt zich door diepe ontspanning en tegelijkertijd een heldere aanwezige geest.

Ook als je al in contact bent met jouw krachtdier kun je meedoen aan de eerste avond. In dit geval zal je reis gaan over hoe je meer in contact kunt komen met je dier en een sterkere band kunt opbouwen.

Voorafgaand aan de trancereis word je gereinigd met rook, doen we een aardingsoefening en maken we een ceremoniële werkruimte door de windrichtingen aan te roepen. We besteden aandacht en het doel en de intentie van je reis. Vervolgens word je door mijn stem en drum – ook wel de hartslag van moeder aarde genoemd – begeleid op reis. Na afloop is er een deelronde waarin je jouw ervaringen kunt delen als je daar behoefte aan hebt. We bespreken hoe je de opgedane ervaringen kunt verwerken en integreren in je leven.

  • Ontmoeting en werken met je krachtdier, een sterke band opbouwen
  • Verkennen van de onder-, midden- en bovenwereld
  • Begeleiding met drum en stem
  • Veilig leren reizen
  • Delen met- en leren van de groep
  • Leren hoe je zelf kunt reizen

 

Praktisch

Kosten: € 150,-
Duur: 5 avonden van 3 uur.
Data: 10 februari, 24 februari, 9 maart, 16 maart, 23 maart.
Aanmelden: samiye.vanrossum@gmail.com
https://www.vrouwenwijs.nl/event/id/192