100 jaar Groninger studievereniging GLV Idun

Terug naar overzicht
21-09-2019
Namens de Groninger studievereniging GLV Idun (voorheen Groninger Biologen Club - GBC) verzorgen wij, de Groninger GBC 100 jaar commissie, het honderdjarig bestaan van de vereniging. We vieren dit groots met een evenement op 21 september 2019 op de Biotoop in Haren. Dit evenement is bedoeld voor alle geïnteresseerden in wetenschap, biologie en eenieder die hier een raakvlak mee vindt. Daarnaast is het een reünie voor oud-leden van de GBC en GLV Idun, maar ook huidige biologiestudenten. Iedereen is welkom!

Op het evenement zullen verschillende sprekers spreken, er worden rondleidingen gegeven door de Biotoop en muziek, hapjes en drankjes zijn aanwezig. Daarnaast is het voor oud-studenten een mooie kans om oude studievrienden te zien en herinneringen op te halen.

Bij deze bent u van harte uitgenodigd om zaterdag 21 september 2019 het 100 jarig bestaan van GBC te komen vieren op de Biotoop in Haren (Kerklaan 30, 9751 NN Haren). Als u interesse heeft of zich wilt inschrijven, kunt u mailen naar gbc100jaar@idun.nl.

Namens Lustrumcommissie GBC 100 jaar.