Hart & Aandacht

Mijn naam is Louise Hof en ik ben mindfulness trainer en psycholoog. Ik geef het verschillende aanbod van Hart & Aandacht met veel plezier en toewijding. In 2011 ben ik afgestudeerd als Master of Science in de Klinische & Ontwikkelingspsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens ben ik enkele jaren werkzaam geweest in de GGZ als psycholoog en heb ik ervaring opgedaan als intercultureel communicatietrainer. Met mijn achtergrond en werkervaring als psycholoog en mijn opleiding in 2020 tot mindfulnesstrainer bij het Centrum voor Mindfulness wil ik een fijne mix aanbieden van hedendaagse psychologie en mindfulness.

Zelf beoefen ik sinds jaar en dag meditatie, met name Zen-meditatie. Meditatie is voor mij een uitgangspunt in het leven en komt tot uiting in alles wat ik doe. Of dat nu schilderen is, op de dansvloer of tijdens een baantje borstcrawl.

Met Hart & Aandacht wil ik een platform neerzetten, waarin mensen kunnen vertragen en weer echt kunnen verbinden met zichzelf, een ander en de omgeving. Ik bied activiteiten en een plek aan waar mensen kunnen samenkomen, samen mindfulness kunnen beoefenen en kunnen delen vanuit medemenselijkheid, precies zoals ze zijn. Zodat mindfulness en bewust zijn een manier van leven wordt, geïntegreerd in jouw dagelijkse realiteit. Zo kun je bij Hart & Aandacht terecht voor korte meditatiecursussen, een mindfulness jaargroep, mindfulness wandelingen en mindful dating.

Locatie Kerklaan 30, 9751 NN Haren
Vleugel A Noord, 1e Verdieping
Kamernummer: AL101
Contactpersoon Louise Hof
Telefoon 0630809331
Delen
Route route-biotoop

Contact met Hart & Aandacht

Heb je vragen of wil je in contact komen met deze ondernemer, vul dan dit contactformulier in.

Contact openemen aanbod