MINDFULNESS en Stressreductie

Terug naar overzicht
01-02-2018

Bewuster leven.
Meer helderheid en balans.
Afstemmen op wat wezenlijk voor je is.

 

MINDFULNESS MBSR/MBCT is een effectieve training voor het ontwikkelen van vaardigheden in het omgaan met stress, emoties en/of pijn. Deze wetenschappelijk onderbouwde training blijkt waardevol voor mensen met klachten als burn-out, depressie of stress. Ook mensen zonder specifieke psychische klachten kunnen baat hebben bij de trainingen.

Meer zelfkennis, lichaamsbewustzijn en balans
Je leert je zintuigen te openen voor indrukken op dit moment. ?Sneller herstellen van de dagelijkse drukte en stress, meer in contact met jezelf en je omgeving. In het proces van verstilling leer je ook kijken naar patronen waarmee je hebt leren reageren op gebeurtenissen. Soms ontstaan er nieuwe keuzemogelijkheden door meer innerlijke rust en ruimte in jezelf toe te laten. ?

Deze door VMNB erkende training komt in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars, werkgever of Gemeente Haren. Zie website voor meer informatie.

Data en tijden

9 lessen, 19.30-22.00 uur. 1, 8, 15, 22 febr, 8, 15, 22 mrt, 5 en 12 april

Trainer 

De training wordt gegeven door Hantzen Stevenson, ervaren coach, therapeute en trainer. (registertherapeut RBCZ® en Mindfulnesstrainer VMBN-1).

Meer informatie 

Kijk op de website voor meer informatie, ook over andere trainingen.

Hantzen Stevenson | Mindfulness Haren
www.stevenson.nl
050 - 311 92 75